10 Eylül 2009 Perşembe

KÜTÜPHANE CANAVARI

Az önce kütüphaneden geldim ve açgözlülük sınılarını zorlayan ben ne zamandır aklımdaki 3 yazara ait kitaplar buldum.Onur CAYMAZ,Barış BIÇAKCI VE Hakan GÜNDAY'ın isimleri bir yerlerden takılmıştı aklıma. Hele de Onur Caymaz'ın kitaplarını daha bir düşünür olmuştum son zamanlarda.Okumadığın bir yazarın kitaplarına aş ermek ruh sağlığında bir bozukluğa işaret midir bilmiyorum ama bende sık sık olan bu durumdan çok ta şikayetçi değilim.

Onur Caymaz'ın "Ezilmiş Leylaklar Kitabı"

Barış Bıçakcı'nın "Bir Süre Yere Paralel Gittikten Sonra"sı
ve Hakan Günday'ın "Azil" i
elimin altında duruyor ve Murat Gülsoy' un "Bu Filmin Kötü Adamı Benim" kitabından sonra okunmayı bekliyor.Bu yazarlarla daha önceden tanışmış olanlar varsa neler düşündüklerini merak diyorum.Var mı tanışan?

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Serapcim ben senin yorumlarını merakla bekliyorum. Daha bende tanışmadım bu yazarlarla.

Adsız dedi ki...

bend hiç okumadım...ama merakta etmedim dğil şimdi...

Leylak Dalı dedi ki...

Serapçım, her 3 yazarla da iyi tanışırım. Hatta Onur Caymaz'la şahsen de tanışır ve çook severim. Çok kaliteli, çok duyarlı ve çok yetenekli bir genç adamdır. Ben de senin gibi "Ezilmiş Leylaklar Kitabı"nı okudum ilk olarak ve "Nokta" öyküsü beni benden alıp gitti, okuyunca bana duygularını bildir lütfen sende. "Seni Hatırlatan Yıldızlar" adlı romanı da çok güzeldir, ayrıca ,iyi bir şairdir. Benim blogda "Vapur Dumanı" adlı bir şiirini bulabilirsin.
Barış Bıçakcı mı? Süperdir... Bu kitabı da güzeldi ama "Bizim Büyük Çaresizliğimiz" bugüne kadar okuduğum en güzel romanlardan biridir desem yalan olmaz.
Ve Hakan Günday, marjinal, asi çocuk. Onun kitaplarından çok değişik bir tad alacaksın.
İyi okumalar, görüşlerini bekliyorum.

asli koyuncuoğlu dedi ki...

Ben de bekliyorum hem de heyecanla.Yeni yazarlar keşfetmek güze

gülçin dedi ki...

üç yazarı da tanıyorum, ilk keşfin keyfi hiç bir şeyde yoktur, sen oku da bakalım neler düşüneceksin onları yaz. bu arada, onur caymaz'ın blogunu da takip etmek istersen o da burada:

http://bugeminezamandirburada.blogspot.com/

sevgiler

SERAP dedi ki...

Hocam;
Yazdıklarınızı okuyunca nasıl heyecanlandım tahmin edemezsiniz.Sizi tanıdığıma bir kez daha memnun oldum.
Onur Caymaz hakkında araştırma yaparken şiirlerinede rastladım ve uzun zamandır ilk defa yaşıtım sayılabilecek birinin yazdıkları hakkında olumlu şeyler düşündüm. Yazarlar hakkındaki önerilerinizi de en kısa zamanda değerlendireceğim.Çok teşekkür ederim.

Gülçin;
Nerelerdesin sen? Yazılarına hasret kaldık.Son yazını kaç defa okudum Allah bilir.Bloğu bende ratlandı sonucu bulmuştum. Kitapları okuyunca her biri hakkında yorum isterim ona göre:) Ve lütfen artık bizi merkta bırakmada birşeyler yaz.

Kitap kurdu,Aslı ve Asyaselda;
En az sizin kadar bende nasıl olduklarını merak ediyorum emin olabilirsiniz.