5 Eylül 2009 Cumartesi

ELDEN ELE


Primarima daha önceden bahsetmişti bloğunda.Fikir gerçekten güzeldi ve uygulanabilirlik düzeyi oldukça yüksekti.Eşe dosta,fakire fukaraya dağıttıklarımızın dışında kalan,gerçekten işine yarayacak birisinin eline geçmesini istediğimiz eşyaları dileyenlere ücretsiz olarak ulaştırabilmek sizde de güzel bir fikir değil mi?Bloğun açılış haberini de aldıktan sonra hemen hemen izleyiciler arasına katıldım.


Perşembe sabahı izlediğim bloglar arasında Thomas Maan'ın kitabının resmini görünce heyecanlandım.Tanıyan tanımıştır beni tüm kitaplar heyecanlandırır.BaktımELDEN ELE bloğundan gönderilmiş yazı.Blog yazarlarından olan Asyaselda'nın aklına gelen fikir gerçekten çok güzeldi.Sadece elbisenin değil kitap ve benzeri ürünlerinde paylaşılacağını göstermek için çok iyi bir yoldu.Yorum bölümünde hiç sayı gözükmüyordu ve bende o kitabı okumayı istiyordum .Hemen yazdım yorumumu ve istediğimi belirttim. Sonuç olarak bu yazıyı bana yazdırtan olay oldu ve ben Asyaselda'nın bana göndereceği Buddenbrooklar / Bir Ailenin Çöküşü kitabı sabırsızlıkla bekliyorum.


ELDEN ELE'nin herkes tarafından takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Yeni insanlarla tanışmanın,birilerini heyecanlandırmanın,evdeki fazlalıklardan kurtulmanın ve ortak bir paydaya sahip olabilmenin insan bünyesinde yarattığı olumlu etkileri hissetmek isteyenleri

Egemenli hayat,Prima Rima,Asya Selda ve 3 prenses 'in blog yazarlığını yaptığı ELDEN ELE'ye uğramaya davet ediyorumElinize ve fikrinize sağlık arkadaşlar...

4 yorum:

Primarima dedi ki...

Çok teşekkür ederim anladığın desteklediğin ve tavsiye ettiğin için.
Bundan sonra cd olsun, bebek eşyası olsun, erkek eşyası ,giyim,hatta ev eşyasına bile yer vermeyi düşündüğümüz gibi sanırım en çok ilgiyi toplayan kitaplar olacakdır.

Adsız dedi ki...

sevgili serap kitabın bugün kargoya verildi sevgiler:)

SERAP dedi ki...

Asyaselda;
Tekrar teşekkürler:)

Primarima;
Fotoğraflarını çekerçekmez benimde göndereceğim ürünler var.Görüşürüz.

Adsız dedi ki...

fotoğraf çekmene gerek yok serapcım eğer kitapsa internetten de resim ekleyebiliriz.sen kitap isim ve yazarlarını bana ilet yeterli ve birde orjınalmi yoksa korsanmı oldugunu..
sevgiler