30 Ocak 2009 Cuma

HAFTANIN ÖZETİ

Sonunda geldim:)İstanbul'da verilen küçük ve zorunlu bir moladan sonra evime kavuştum.Ne zamandır görmediğim Gamzem için Çorlu'ya gidip kendi memleketime yaklaştım.Nefiş'imin yavrusuna minik Elif'e hayret dolu gözlerle baktım,dostluğu ömrümün yarısını kaplayan dostumla kızına doyamadım.Annemle,kardeşlerimle hasret giderdim;minibüs şöförleriyle kavga ettim;işlerimi hallettim.Kızıma bol bol hediye aldım,arkadaşlarımın aldıklarıyla bir bavul daha doldurdum.İstiklal caddesini,Yıldız Parkı'nı ve Eminönü-Sultanahmet hattını hatim ettim. Kitapçıları dolaştım,balık ekmek yedim,saatleri ileri alıp çiçek pasajına girdim:)Çorlulu Ali Paşa'da nargileyle birlikte elma çayı içtim.Zaman çok kısıtlı olunca aklımda kalanları (ruhdağım seni mesela,eski hastanemi,Mırım'ı ve doktorumu) mart ayındaki İstanbul seferine sakladım.

Daha önceden sözünü ettiğim Karayel Hüznü'nü, Ninatta'nınBileziği'ni,Kırmızı Pelerinli Kent'i bitirdim sonunda.Araya herkes okudu ben de bir iki laf edeyim diyerekten Uçurtma Avcısı'nı sıkıştırdım ve 14 saat süren yolculukta onuda bitirdim.Yaprak Fırtınası'nı yarıladım,Umut'un çok azını okuyabildim.Son zamanlarda çok az yazıyorum okuduklarımı biliyorum ama bir yazacağım tam olacak(en azından öyle olmasını ümit ediyorum:)

Benim "kitap en güzel hediyedir" lafına inanmamı bir kez dahasağladığınız ve hediyeleşmemize canı gönülden iştirak ettiğiniz için hepinize bir kere daha teşekkürler.Konuyu belirlerken hangi kitabı paylaşacağım konusunda bu kadar kararsız kalacağımı düşünmemiştim ama ben sonunda seçeneklerimi minimum düzeye indirmeyi başardım.Umarım siz benden daha iyi durumdasınızdır.Yarını sabırsızlıkla bekliyorum bende:)

Aslında aklımda yazacak onlarca şey var ama bunu yapabilmek için önce evi toplamam gerekiyor bana azcık müsade arkadaşlar.

3 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

umarım martta bir birlikte bir kahve içebiliriz. Hatta ruhdağıda katılırsa kaymaklı ekmek kadayıfı olur. Ben de kafamda çok sevdiğim iki kitabı belirledim. Hangisi olacağına karar veremedim yalnız. Sevgiler size ve Eylül Ilgına

Primarima dedi ki...

Ben daha belirleyebilmiş değilim ama heyecanlıyım:)

SERAP dedi ki...

Lalenin bahçesi;
Çok iyifikir gerçekten.Çok kısa bir süreliğine geldiğimden genelde koştur koşştur pozisyonunda oluyorum ama bu teklifif gözardı etmemeye çalışacağım.Çok sevindim:)

Prima Rima;
Bende heyecanlıyım gerçekten.Çok iyi tanımadığın birileriyle ortak zevkler sayesinde iletişim kurmak ve hediye almak benide çok mutlu etti.