1 Aralık 2008 Pazartesi

SON GÜNLER


Sessiz sedasız İzmir'e gidip geldim.Küçük Yağmur'umuzu gördüm.Sarıldım ,bebek kokusunu içime çektim.Hasret kaldığım kumrudan yedim.Uzun süredir görmediğim babamı, kardeşlerimi gördüm.Kızıma hediye alabilecek kadar gezindim ama tadı damağımda kaldı hem İzmir 'in hem de Yağmur'un.

Kardeşimin evindenden boş gelmemek adına kitaplığını boşalttım biraz.Gözüm doymuyorki benim.Evde okunacak dünya kadar kitap var ama ha babam bir yerlerden kitap araştırıyorum. Onların varlığınında benim için rahatlatıcı bir yanı olduğu kesin.


Bu aralar bizim evde hep bu Şokokek yapılıyor.Üstünede çikolata sos:)Benim gibi hamarat olmayan biri için bu karışımlar tam bir mucize...



Evin her tarafı resim,boya kalemi ve daha boyanmamış onlarca çıktı tarafından istila edildi.
Sözün özü hayat en güzel haliyle akıp gidiyor bizim evde.

4 yorum:

Sanem dedi ki...

Çok tatlısınız ne diyim. Hep böyle mutlu olun. :)

Unknown dedi ki...

merhaba,
Gittiğin yerdeki kitaplara da saldırıyorsun -ben de öyleyim- ama önce şu arkanda bıraktıklarını anlat da hoşumuza gideni alıp okuyalım, değil mi ama :-)

Nihayet Yağmur'u da gördük. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bir ara Eylül'ün bloğunda yer verdiğin vitray seti vardı ya, ben de Rana'ya aldım. Akşam birlikte boyadık onları, çok keyifliydi. Hatta palyaçolu vitrayı kendime anahtarlık yaptım. Kaplumbağalıyı da babamıza.

Bu arada yazılarını önceden yazıp yayınladın ya, kayıt tarihi geçmişi gösteriyor hani. İşte bu durumdan memnun değilsen taslak olarak kaydettiğin yazının altında kayıt seçenekleri diye bir yer var, oraya tıklayıp gönderi tarihini, saatini ayarlayabiliyorsun. Böylece yazını ne zaman kaydedersen kaydet, istediğin tarihte yayınlayabiliyorsun. Belki kullanırsın.

Reçeller, kekler... zayıflamayı erteledik galiba, afiyet olsun :-)

sevgilerimle...

zero dedi ki...

Kitapların varlığının benim için rahatlatıcı bir yanı var sanırım demişsin ya, nasıl da paylaştığım bir his. onlara yakınken, kütüphanem hınca hınç doluyken kendimi daha mutlu ve huzurlu hissediyorum ben de.

SERAP dedi ki...

Sanem;
Öyleyiz dimi?:)Hepimiz hep mutlu olalım inşallah...

Şeker kız;
Tek saldırgan tarafım kitaplara karşı:)Onlarıda anlatıcam ama bir vakit bulabilsem:)
Bir dahaki sefere ben hem Eylül'e hemde kendime alıcam o setlerden,inanılmaz keyifli dimi?
Var bu aralar tatlıyla aramda bir yakınlaşma ama dah fazlasını söylemem:)

Zero;
Yaşasın kitapla huzur bulanlar...Yaşasın kitapla sevinip,onunla yaşamayı bilenler..:)