3 Haziran 2008 Salı

GEÇMİŞ OLSUN BANA

Sınav bitti bitmesine ama ben pazar akşamını film seyrederek geçiremedim,sevdiğim bloglara yorum yazmak şöyle dursun çoğunu okuyamadım,kitaplarıma elimi bile süremedim,güzelim haftasonu havasında kızımla azcık bile gezemedim.Tek suçlu lanet olası mikroorganizmalar... Cumartesi sabahı aniden başlayan şiddetli baş ve kas ağrılarım,aldığım ağrı kesicilerle sınava girmeme izin verdiler.Sınav çıkışında eve kendimi zar zor attım.Biraz dinlenince geçer sandığım şikayetlerime kalkınca tansiyon düşüklüğüde eklendi.Resmen ölüyorum sandım.Değil ders çalışmak, başım aşağıda ayaklarım yukarıda bol tuzlu ayran destekli pozisyonumdan bir ana bile kıpırdayamadım.Pazar günü sınavlara yine ağrı kesici takviyeli, girdim girmesinede son dakikada titreme nöbetine yakalandım.Hayatımda ilk defa ateşim yükseldi ve o kadar çok titredim ki korkudan ağlamaya başladıım.Pazar saat 17:00 itibariyle başlayan uyku-ilaç rotasyonu sona erdiğinde günlerden pazartesiydi ve saat 10:00'u gösteriyordu.Sonunda düşen ateşim yerini acısı bol bir boğaz ağrısına bırakıp gitmişti ama genel kas yorgunluğum hala devam ediyordu.Baktım yatarak iyileşme faslı tamamlanmış azcık kendimi gaza getirip boğazımın elverdiği ölçüde kahvaltı yaptım,ilaç takviyesine devam ederek kendimi biraz daha düzgün bir hale getirdim. Kreş/anaokulu kayıtlarının ilk günü olduğu için geç kalmadan gitmeli dedim kendime.Sonrada 4. Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'ne gittik kızımla.İlaçlardan bile daha iyi geldi Eylül Ilgın'la vakit geçirmek.

Bu sabah itibariyle sadece boğaz ağrım var ama tüm düzenim altüst olmuş durumda. Aylık çalışmaları yetiştirmem gereken bu günüde atlatınca eski tempoma geri dönerim herhalde.
Ah birde şu yağmur azcık ara verse diyorum.Yazlıkları çıkaralı 1 ayı geçti sadece1 gün giyebildik, üstüne hava değişikliğinden çektiğimiz hastalıklarda cabası.Bu sefer denize girmek için haziran sonunu beklemek istemiyorum.Neyse şu aylık çalışmaları bitireyim de yazarım yine birşeyler...Geçmiş olsun bana:)

8 yorum:

Tabiat Ana dedi ki...

geçmiş olsun sana:(
umarım çabuk düzelirsin..

erfe dedi ki...

sanırım kendini biraz fazla yordun sınav yüzünden. Havada ki dengesizlikde son noktayı koymuş. Çok çok geçmiş olsun. İyi başarıyorsun gerçekten ev, iş, okul, çocuk. Bravo sana.
Kendimden utanıyorum mızmızlanınca.

Çok çok selam.

cinar dedi ki...

Geçmiş olsun Serap'cım. Son zamanlarda da hep aynı şeyleri yazdık sanki. Dikkat et kendine, çok yorma, sınav mınav. Tamam önemli ama senden daha önemli değil sonuçta.
Sevgilerimle.

....... dedi ki...

Sınav falan yormayın kendinizi bu kadar. Bu hayat bizim. Geçmiş olsun. Kendine dikkat et... Bol bol gülümse. Sabahları mutlu mesut uyan :))

Sanem dedi ki...

Çok geçmiş olsun. Daha iyisindir umarım.

GAMZE dedi ki...

bir öperim hiç bişeyciğin kalmaz

Büşra dedi ki...

Geçmiş olsun serap, geçmiş olsun sana, en acilinden şifa versin mevla.

SERAP dedi ki...

Garip bir duygu aslında biliyor musunuz?Çoğunuzu hiç görmedim sesini bile duymadım ama yazdıklarınızı okuyunca içime sevinç doluyor ve herşey biraz daha anlamlı oluyor.Şükürler olsun ki iyileştim gerçi Karadeniz'in havası burnumla hala tanışıklık kuramadığından sinüzütüm geçmiyor ama artık ona alıştım.Hepinize çok teşekkürler.Gerçekten diyorum bak sağolun:)