7 Mayıs 2008 Çarşamba

SEVİYORUM BENİ

2 gündür uykusuzum,bu gece o sayıyı 3 yapmaya niyetliyim:) Dün gece uykusuz kalmamın 3 sebebi vardı.Biri msn'de yaptığım çok güzel sohbet,ikincisi yeni bulunan ,anlattıkları itibariyle benim için roman tadında olan bir blog,üçüncüsüde inatla zemberekkuşunun güncesine başlamak istemem.Önce bloğu okumaya başladım,sonra şeker kızla uzun uzun konuştum,sonra tekrar bloğa baktım.Uykum geldi diye pc başından kalktım(yoruma öyle yazmışım dimi:) ama elimde zemberekkuşunu bulunca 20 sayfa okumadan yatamadım.Sonra aklıma düşen fotoğraf makinesini inceledim.(Nikon D40 yada D40X ama birilerine sormam lazım).Sabah kalktım,işten izin aldım, İstanbul'dan biricik doktorum ve ekibi Çarşamba Havaalanından gelene kadar kuaföre gittim.Yalnız benim kuaföre gitmem biraz olay oluyor çünkü iller arası seyehat ediyorum.Neyse attım çantaya kocaman kitabı,yolda kuaförde tekrar yolda okudum da okudum.Yalnız kuafördeki kızın sorduğu soruyu buraya yazmadan geçemeyeceğim.Zemberekkuşunu eline aldı bu cici kız,evirdi çevirdi "Bu yazar Türk mü?" dişye sordu."Yok ,Rus o yazar" dedim.Kız ne dese beğenirsiniz:"Ben kitabın kapağında ki resimden anlamıştım zaten."(Burda gülmeniz lazım)

Dün gece okuduğum gerçek roman ve Murakami'nin romanını dönüşümlü okumaya karar verdim.Az önce güzel bir yemekten geldim,ne zamandır 24 saati bu kadar dolu yaşamamıştım. Şimdi ben kaçıyorum,gerçek romana laf yetiştirmeye.Sonrada zemberekkuşuna sarılıp uyurum belki.(Bu arada yeni kitaplarım geldi ama yazacak kafa kalmadı.Bir ara senelerce senelerce evveldi'yi /çok güzeldi/ ve düş kırgınlarınıda yazmalıyım ,unutmayayım:))

10 yorum:

....... dedi ki...

:) Gülümsemeden edemedim. Cevaplarımı da nereden yetiştirsem karar vermedim. Fotoğraf makinasına gelince Nikon iyi tercih D40- D40X iyi tercih mi bilmem. Ben de D40X var. Başta iyiydi ama iki sıkıntı var şimdi. 1. Body ağır olmadığı için denge sorunu. 2. Her tür objektifle çalışmıyor. illa en pahalısından olan DX onjektif istiyor. Şimdi tavsiyeye gelince. biraz pahalı ama bu işle ciddi ilgilenmek istiyorsan D200 tavsiye ederim. D300 daha da pahalı. Ama uzun yılalr kullanırsın.

Murakami gerçekten çok güzel yazıyor değil mi. 3 kitabını okudum. Son 3 haftada. Zemberekkuşu bir süre çok zorladı ama. Güzeldi yine. Umarım zevkle bitirirsin. :)

Unuttuğum başka birşey var mı hatırlayamadım... İşimin başına döneyim ben.

SERAP dedi ki...

Biraz pahalı anlayışına hayran kaldım.2000 $+Kdv biraz pahalı demek:)En iyisi D40x bana sat,sen D200 al.

Güzellve en önemlisi çok doğal,"eve gittim,ütü yaptım "diyor ama bunu o kadar güzel söylüyor ki hayran kalıyorum.

Neyse sen işine dön bari:)

Büşra dedi ki...

İlginç, ben kitabın kapağından bi şey anlayamadım:)

merak ettim bu kitabı, bi de az uyuyunca, daha az, daha az, sana da olur mu bilmem, hoş bi sarhoşluk hali olur ben de:)

(hoş, hayatımda hiç sarhoş olmadım ama) :))

kelimeleri seviyorum, onlarla oynamayı da, ne yapayım yani!

Öykücü dedi ki...

Masal tadındaki blog hangisi?Bir link ver biz de okuyalım ama di mi:))

Sevgiler..

....... dedi ki...

O kadar aradım bulamayınca dayanamadım kendim yükleyeyim dedim. Hizmette sınır yoktur :) Satış işi böyle....

İmkansızın Şarkısı, Beatles'dan. Dinleyiniz. Mutlu olunuz. Vatanabe uçaktayken dinliyordu bunu.

http://www.imeem.com/people/Zwm3YHH/music/j2t6bTR1/beatles_norwegian_wood/

Ucuz D200 için www.macrofoto.com'a bakabilir ya da doğrudan İstanbul'da hayyamda araşrırabilirsin. D40x 'i satmak da iyi fikir olabilir ama sonra ben napcam. D200 almam gerek. Senin blogunu da listeme ekliyor ve okumaya devam ediyorum. Kitap tavsiyelerini de dikkate alıyorum....

SERAP dedi ki...

Bende o kızdan bişey anlamadım uragan:)
Az uykuyla kaç gün geçirebileceğimi merak etmeye başladım,bu akşamda devam.Sürekli bir sallanma hali ve minumum anlama düzeyi henüz bir sorun yaratmadı,iyi böyle.
Zemberekkuşunun güncesi,biraz kalın(bu biraz pahalıya benzedi çünkü 600 kusür sayfa)Mesnevi'den sonra belki iyi gitmez ama birkaç konu önce yazdığım kitabından başlayabilirsin.

SERAP dedi ki...

öykücü;
Çok uzaklarda değil aslında:)

SERAP dedi ki...

Siteye baktım 1500$ da beni aşıyor şimdilik,kocam beni evden atar valla.teklif geçerli,kötü komşu ve sırnaşık blogcu mal sahibi yaparmış haberin var dimi?
Bu arada parçayı 30 sn dinletmek tam bir hainlik farkında mısın?

....... dedi ki...

30sn mi... Kontrol etmeliyim hemen... Üzüldüm :(

SERAP dedi ki...

Üzülme...