12 Mayıs 2008 Pazartesi

BİTEMEDİ ŞU BAHAR

Canım sıkkın.Dün kızımla başbaşa geçirdiğim 4 saat dışında her dakika sevimsizdi.Bugün 5 gün sürecek eğitime giderken neşeli gurubumu göreceğim için azda olsa sevinmiştim ama oda hayal oldu.Beni haberim olmadan başka gruba kaydırmışlar ve tüm gün sıradanında altında bir eğitimde sıkıntıdan patladım.Bahar bitti,ben bunalıma yeni giriyorum galiba. Düşünüyorumda, ipin ucunda sallanan hayatlarımızı iten el hiç mi yorulmayacak?Çok yazık,içimdeki güzellikler her geçen gün azalıyor,oysa ki ben çok neşeli bir insanımdır.Herşeye olumlu bakan yanıma ne oluyor benim anlamıyorum.Önceden azalanın yerine konacak birşey bulurdum muhakkak.Birini sevemezsem başkasını severim,ona güvenemezsem buna güvenirim,o olmadıysa şu muhakkak olur derdim sürekli.Kendimi avutmaktan öte inanırdım buna.Şimdilerde güvenin, sevginin, saygının azaldığında yeri doldurulamayan şeyler olduğunu hissediyorum.Azalıyor ve ben elimden akıp gidenleri tutamıyorum,tutmakta istemiyorum.Sıkkınım ama bunu hayatımı zehir etmeden yaşayabileceğim seviyeye indirecek kadar seviyorum kendimi.Geçecek biliyorum. Sadece geçeceği zamana kadar biraz sabır , güneşli gün ve İzmir'e gidip kafa dinlemek istiyorum.

4 yorum:

....... dedi ki...

İzmir :) Çok iyi fikir. Herkese iyi gelir... Bir de ben huzur bulabilsem İzmir'de süper olacak... :) Ben de karadenize gidince rahatlıyorum işin ilginç yanı...

cinar dedi ki...

Her yazını okuyorum, yorum bırakmayınca sanma ki her gün uğramıyorum bloguna. Öyle bir yazıyorsun ki mübarek, cümleleri toparlayamıyorum kafamda :)

SERAP dedi ki...

Karadeniz'e sakinliği yüzünden yerleştim ama bu sefer içindekilerden sıkıldım.Hem senelerdir görmediğim İzmir'i hemde içinde sevdiğim insanları özledim.Birde gerçek Kumru yemeyi:)

Çınarcım,
Bu sabah eğitime giderken gülümsememe sebep olacak yorumun.Teşekkürler.

Sanem dedi ki...

Hepimize oluyor böyle arada bir. Bazen geçmeyecek gibi geliyor hatta. Bu sıkıntın çabucak geçer umarım. Bir de sıkınıtn geçince yaz bize, "günüm apaydınlık oldu, içim içime sığmıyor, çok mutluyum" diye :))