27 Nisan 2008 Pazar

CAN SIKINTISI

Nasıl canım sıkılıyor sabahtan beri anlatamam.Kitabımdan 5-10 sayfa okudum geçmedi."Koku" filminin birinci yarısını seyrettim,geçmedi.Formula_1'i seyrettim kazayı görünce iyice sıkıldım. Sonra Şeker Kız'ın notunu gördüm ,biraz iyi oldum.Uragan'ın bloğundaki müziği duyunca tüm neşem yerine geldi.Zaten sevdiğim gruplardan bir tanesidir Kardeş Türküler.Bu grubu bilipte Feryal Öney'i bilmeyen yoktur herhalde.Sizde dinleyin ;ne dediğimi anlayacaksınız.Tekrar film izleyecek moda girdim sonunda.Hazır keyfim gelmişken sipariş listemide tamamladım.Kızımın (ve tabiki benim) seveceğini düşündüğüm kitapları,sevdiğim yazarların son çıkan kitaplarını veya okumadığım eski kitaplarını istedim.Bu aralar kitap deyince en çok eksikliğini hissettiğim konuyu hayata geçirmeye karar verdim .Sevdiğim yazarların tüm kitaplarını okuyup yazarlara ait külliyatlarını tamamlamak istiyorum.Mesela Elif Şafak'ın,Paul Auster'in,Hamdi Koç'un,Selçuk Altun'un,Amin Maalouf'un,Sunay Akın'ın,John Fawlos'un kaçırdığım satırları olmasın diyorum.Bu yazarlara daha eklenecek çok isim var onuda biliyorum.Karınca nın deyişiyle tamamlayamasam bile bu yolda ölmüş olurum:)Ben önce filmimi izleyip sonrasında hemen kızımla beraber kitabıma dönmek istiyorum.Umarım sizide neşelendirecek birileri çıkar.
Sevdiğiniz şeyler hep sizinle olsun...

4 yorum:

Büşra dedi ki...

güzel türkü ve çok keyifli. Ben kırşehir türkülerini çok severim ama feryal öney de gerçekten hakkını vermiş türkünün. can sıkıntını gidermesine çok sevindim doğrusu:)

Ümit Kurt dedi ki...

Paul Auster, Hamdi Koç, Selçuk Altun. Bu üç ismi yanyana görmek ne güzel :)))

Selçuk Altun'un son romanı güzeldi, Paul Auster'ın "Brooklyn Çılgınlıklar"ını hala okuyamadım :( Hamdi Koç'un yeni romanını merakla bekliyorum :))

Bu yazın beni neşelendirdi :)) Tüm sevdiklerin ve sevdiğin şeyler de seninle olsun ;)

cinar dedi ki...

Bir yazarın bütün kitaplarını okuyabilmek düşüncesi bile içimi titretiyor. Heralde en çok istediğim Reşat Nuri Güntekin. Ama elim gitmiyor kitaplarına. Birden hepsini tüketmek istemiyorum çünkü. Gerçi çok bir şey de kalmadı.. Amin Maalouf'un kitaplarını da çok büyük zevkle okudum.
Dan Brown ve Maeve Binchy'nin bütün kitaplarını okudum. Ama onlar sayılmaz heralde :)

Bu arada şu kitap kılıflarını da ilk defa gördüm ve bayıldım :)

Borç kitap hakkın da hala saklı ayrıca :)

Öpüyorum.

SERAP dedi ki...

Uragan;tekrar teşekkürler.

Ümit;
senin sitende de ilk farkettiklerimden olmuştu zaten bu üç isim.Gerçi Altun'u okumaya yeni başladım ama yavaş yavaş tüm kitaplarını hatmetmeye niyetliyim.Mübarek adam birde site falan açsa ne güzel olur dimi?Bu arada son kitabı bende okudum ama yazmaya bir türlü elim varmıyor,sanki kıskanıyorum yazacaklarımı:)Brooklyn ÇılgınlıklarI'nı okumadan önce Auster'ın okumak istediğim bir kaç kitabı daha var,o sebeple henüz edinmedim son kitabı.Ah Hamdi ah diyorum,başka birşey demiyorum:)