10 Mart 2008 Pazartesi

DİYET MİYET/ SINAV MINAV VS.

Geçen haftaki yoğun eğitimden sonra beynimi toparlamam çok kolay olmadı. Birde üstüne kızımın haftasonundaki ani ateşlenmesi eklenince hem yoruldum hemde salaklaştım.Cumartesi günü arkadaşım için çıktığımız alışveriştede zayıf hatunları görünce moralim de çöktü.İster rejim diyet,ister detoks,ister başka birşey deyin kafamı toplamak,enerjime kovuşabilmek ve en önemlisi istediğim kıyafetleri giyebilmek için zayıflamaya karar verdim.Ne zamandır diyet kelimesini aklımdan bile geçirmezken ,en sonunda beynime bu kararı aldırabildim(tartının ilk hanesinde 7 rakamını görünce sıkıyorsa uymasın).
Başkalarının oluşturduğu listeler bana çok uymadığından ve genelde aç kaldığımdan kafama uyan bir listeyi şartlarıma uydurmaya karar verdim.
Listede bitkilerle oluşturulan bir içecekde var, bir tek onun tarifine bağlı kalacağım sanırım.Havaların imkan verdiği müddetçe yürüyüşte yapmaya çalışacağım ama senelerin verdiği deneyime dayanarak çok iddalı şeyler söyleyemiyorum.
Umarım bu sefer başarırım...
Bu arada açıköğretim sınavlarına çalışmaya başladığım için kısa bir dönem kitap okumalarım biraz yavaşladı,haberiniz ola:)

1 yorum:

GAMZE dedi ki...

Hadi hayırlısı ama; bu sefer doğal yollardan olsun lütfen. kızımı öp benim için.A C İ L Ş İ F A L A R