21 Ocak 2008 Pazartesi

YENİLER

Doyamıyorum kitap almaya,okumaktan aldığım zevke benzer bir duyguyu hissediyorum onları gördükçe,onlara dokundukça...Yeni gelen kitaplarımın listesi yeni sayfamda olacak.Aslında bu kadar bölünmüşlüğü sevmiyorum ama bu adresi daha farklı bir amaçla kullanmayı planlıyorum.Tabi bu konuda biraz yardıma ihtiyacım var.Bu blogdaki yazılarımı yorumlarıyla beraber başka bir bloğa taşıma konusunda bilgi sahibi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada Sunay Akın, tv8 ekranlarında yepyeni bir program yapıyor: HAYAT DEYİNCE… Eğer daha önce izlemediyseniz bu akşam lütfen bir deneyin.Konuğu Erol Günaydın..Bu akşam saat 20:30' da...

4 yorum:

Ümit Kurt dedi ki...

Yeni blogun hayırlı olsun :)

Malesef yazılarını yorumlarıyla beraber aktarmak gibi bir şansın olduğunu sanmıyorum. En azından ben böyle bişeyin yapılabildiğini bilmiyorum. Belki başkası yardımcı olabilir. Olmazsa artık tek tek yazıları yeni bloguna kopyalabilirsin, çok fazla zamanını almaz bu sanırım.

Sunay Akın'ı severim. Eğer fırsat olursa izliycem mutlaka ;)

SERAP dedi ki...

Zamansızlıktan değil kaygım,yorumlara kıyamıyorum.Biraz daha bekleyeyim yoksa aklıma gelen uydurmaca bir yol var onu deneyeceğim.Yinede teşekkürler.
Sunay Akın'a sevmekten daha fazlasını besliyorum hislerimde.Kızımın bir adının bile onunla ilgili olduğunu bilmek belki bu hislerin boyutlarını anlatır size.

Unknown dedi ki...

Ben izledim. Erol Günaydın vardı ve Pinokyo...
Final çok hoştu, kendisine pinokyo hediye edilince Erol Günaydın'ın ifadesi...
Mutlu edilmek ne güzel olsa gerek, mutlu edilen de mutlu ediyor...
sevgiler...

SERAP dedi ki...

Cambazın ipinden cellatın ipine,cellatın ipinden uçurtmanın ipine kondum durdum onlar konuşurken.İzleyebilmene çok sevindim:)